Sem Títeeulo-2.jpg

Sobre o Sorteio Olimpo

Care este deadline-ul pentru aplicare?


Poți aplica pentru ediția BCR a programului FUTURE până în 27 octombrie 2021. - Dacă ești student, trebuie să completezi formularul de aici: https://forms.gle/BwhditsLnMY7J3BD8 - Dacă ești cadru didactic, trebuie să completezi formularul de aici, din categoria cadrelor didactice: https://forms.gle/5cnJxS8CUw4V9mJs8
La câte sesiuni de training trebuie să particip?


STUDENT Dacă ești student înscris în programul FUTURE vei participa obligatoriu la 8 sesiuni de training. Când: în fiecare miercuri, intervalul 18-20 (2 ore) începând cu 3 noiembrie în fiecare marți și miercuri, intervalul 18-20 (2 ore) în luna decembrie Unde: online, platforma ZOOM PROFESOR Dacă aplici în calitate de cadru didactic, vei participa la 5 sesiuni de training obligatorii, urmând să alegi și altele dacă vei dori să vezi cum se pun în practică metodele de predare. Când: 3 noiembrie (18:00-20:00), 10 noiembrie (18:00 - 20:00), 11 noiembrie (16:00-18:00), 18 noiembrie (16:00 - 19:00), 15 decembrie (18:00 - 20:00) Unde: online, platforma ZOOM
Unde au loc sesiunile de training FUTURE?


Toate sesiunile de training, atât pentru studenți, cât și pentru profesori au loc online pe platforma ZOOM. Vei primi linkul de acces în sesiuni odată ce intri în programul FUTURE!
Există costuri de participare în cadrul programului?


Toate cele 8 sesiuni de training pentru studenți și 5 pentru cadrele didactice sunt gratuite. La fel, sesiunile de consultanță 1 la 1 cu studenții sunt gratuite și parte din program. Această ediție a programului este susținută de compania BCR care dezvoltă activități de #EducatieAltfel pentru studenți și profesori.
Trebuie să particip la toate sesiunile de training?


DA și îți spunem și motivele: 1. Avem peste 380 de studenți care se înscriu la o singură ediție a programului din care noi trebuie să alegem 80 de studenți participanți. Selecția este dificilă, de aceea prioritizăm studentul implicat și responsabil pentru propria lui dezvoltare. 2. Fiecare sesiune de training te va ajuta să fii mai aproape de pasiunea ta și de viitorul tău loc de muncă. FUTURE nu este un curs la facultate. Înveți practic, atunci, pe loc în cele 2 ore de training. Asta înseamnă că nu vei putea recupera o sesiune de training și vei avea lacune care nu vor garanta succesul tău în viitorul tău loc de muncă. 3. Ne implicăm foarte mult în organizarea acestui program. Minim 5 ore lucrăm pe pregătirea materialelor și împachetarea lor în „geamantanul nostru de #EducatieAltfel”. Pentru o singură sesiune de training, lucrăm aproximativ 9 ore. We do it with passion for those who want to discover their passion! 4. FUTURE este un test de responsabilitate, competența nr 1 căutată azi de angajatori. Dacă ai spus DA la început, trebuie să și dovedești că vrei într-adevăr asta. Prin participarea în program și prezența ta fizică, faci acest lucru. Un pas mic pentru tine!
Ce se întâmplă dacă apar urgențe și nu pot participa la o sesiune de training?


Obligatoriu anunți în prelabil. Nu dăm note (decât premii), nu facem scandal, nu urlăm, nu te criticăm. Înțelegem pentru maxim 2 sesiuni de training în care nu poți participa.
Dacă sunt interesat de program, dar nu pot participa anul acesta, cum pot afla de noile ediții?


Te rugăm să ne scrii un mail pe education@madalinahodorog.ro și te vom include în comunitatea noastră pentru a rămâne la curent cu noile ediții, precum și alte programe pe care le construim împreună. Mai mult, te invităm să dai join grupului de Facebook: https://www.facebook.com/groups/educatietineri
Dacă am alte întrebări, pe cine contactez?


Poți contacta direct trainerii din program: Mădălina Hodorog - 0741 401 399, education@madalinahodorog.ro Călin Crețu - 0753 545 878 Ne poți scrie, suna oricând!
Mă pot angaja în cadrul companiei BCR după FUTURE?


Da! Te poți angaja chiar și în timpul programului FUTURE cu mențiunea că vei participa în continuare la cele 8 sesiuni de training incluse în program. Scopul FUTURE este să te lasă să vezi cum arată companie, ce poziții există și de ce competențe este nevoie pentru a lucra într-un astfel de mediu.
Sesiunile de training sunt lungi și plictisitoare?


NU! Dacă nu ne crezi, întreabă foștii participanți FUTURE pe care îi poți găsi aici. Vezi materialele video de la edițiile trecute aici. Citește feedback-urile participanților aici.

Logo WhatsApp 01.png